Hva sier folk om Tikspac?

Send inn din referanse

4 + 11 =

Referenser – A

Vi ønsker å være med å bidra til at det lokale nærmiljøet kan holdes rent og ryddig.

Jørn Are Lund

Daglig Leder, Accountor Fusa AS

Referenser – B

Vi bidrar til å holde vårt nærmiljø ryddig.

Kåre Martin Torgnes

Brønnøy Bygg og Bolig AS

Grunnen til at vi støtter TiksPac er fordi vi i BDT Viken er svært opptatt av CSR og et rent nærmiljø. Det er utrolig flott at TiksPac legger forholdene til rette slik at alle kan bidra til et renere nærmiljø. TiksPac visjon og misjon er noe vi ser opp til og oppfordrer flere til å gjøre det samme.

Trude Tveiten

Daglig Leder, BDT Viken Regnskap AS

B.& Ø. TVETER AS er en godkjent Miljøfyrtårnbedrift. Vi vil bidra til at det skal være rent og pent i vårt eget nærmiljø.

Jarl-Erik Nyseth

Daglig Leder, Bjørn & Øyvind Tveter

Referenser – C

«Carlsen Fritzøe Larvik er den lokale byggevarespesialisten, og vi er også miljøfyrtårnbedrift. Med dette som utgangspunkt synes vi det er flott og støtte opp om dette lokale miljøtiltaket.»

Vidar Monsen

Daglig leder, Carlsen Fritzøe

«I Coop viser vi omtanke for mennesker, dyr og miljø, og arbeider for en bærekraftig samfunnsutvikling. Vi er opptatt av at varene som omsettes i våre butikker tilfredsstiller høye etiske og moralske krav og forventninger. Vi samarbeider med lokale og nasjonale lag, foreninger og institusjoner lokalt, og er også engasjert i internasjonalt bistandsarbeid. Coop Vestviken sponser lokale idrettslag, primært lagspill for barn under 12 år. I tillegg sponser vi lokale aktører som viser omtanke for mennesker eller miljø. Vi sponser Tikspac på Hurum for å bidra til mindre plast i lokalsamfunnet.»

Wenche Wahlstrøm Løvland

Adm.dir. , Coop Vestviken Røyken

Referenser – D

Som dyrleger er vi ekstra opptatt av at hundeeiere plukker uopp hundebæsjen, og ikke etterlater den til irritasjon og uhygge for andre som ferdes der. TiksPac er et veldig godt konsept i så måte. Tilgjenglighet på miljøvennlige hundeposer holder lokalmiljøet vårt rent og pent. Dette skaper også velvilje for hundehold! Selvsagt støtter vi TiksPac!

Marianne Lender Olsen

Dyrlege, Lofoten Dyreklinikk

Referenser – E

«TiksPac sitt iniativ er med på å bidra til eit triveligere nærmiljø rundt hjemmene til våre medarbeidere og samarbeidspartnere»

Sondre Eide

Eide Fjordbruk AS

Referenser – F

«Utelukkende positivt å si om samarbeidet med Tikspac. Eneste måtte være at vi ikke kom opp med ideen selv. Et renere sentrum, tilfredse brukere og funksjonelle løsninger. Tommelen opp får Tikspac!!»

Bent Sollund

Fagleder idretts- friluftsavdelinga, Fauske Kommune

Vi er glade å vare med å holde Lillesand ren!

Tore B Johansen

Foldvik Rørleggerførretning AS

«Vi i Fjord1 er svært oppteken av miljø, og er leiande innanfor «det grøne skiftet» i vår ferjenæring. Vi er stolte av å kunne bidra til å halde nærmiljøet i kommunen reint, og meiner dette tiltaket til TiksPac er flott!»

Hilde Anita

Røyrvik Fjord1 ASA

Fint å være med å bidra til miljøet. Gør en positiv mulighet at man lettere plokker opp etter hunden sin.

Harald Small

Daglig Leder, Follo Dyreklinikk

Referenser – G

«Gac Norge AS har alltid vært proaktiv i arbeidet med å finne måter å redusere miljøpåvirkningen ved å inkorporere reduksjonen av vårt karbonavtrykk i vårt daglige liv gjennom beste praksis og ved å søke å samarbeide og drive forretninger med selskaper som tenker og oppfører seg som måte. Vi støtter TiksPac i samsvar med GAC NORWAYs forpliktelse til å redusere virkningen av eksponentiell ikke-biologisk nedbrytbar plastbruk i vårt miljø.»

Martin Simpson

GAC Norway AS

Vi ved Gode Venner Dyreklinikk støtter TiksPac fordi vi vil gjøre en innsats for miljøet, både i nærområdet og for jordkloden i det lange løp. Lett tilgang til hundeposer i områder der folk går på tur er med på å gjøre det hyggelige for alle turgåere. Det er hygienisk och reduserer smittepresset i miljøet, og på toppen av det hele er posene biologisk nedbrytbare, så vi sparer miljøet for plast. Vinn – vinn- vinn!

Wivek Linjordet

Veterinær & daglig leder, Gode venner dyreklinikk AS

Referenser – H

«Vi er glade for å kunne være med å støtte nærmiljøet vårt, slik at det blir ett ryddigere og renere miljø for alle sammen, både tobente og firbente.»

Steinar Gregersen

Production Manager, Brødr. Haukås Mek. Verksted AS

For oss som dyreklinikk er det supert å kunne hjelpe dyreeiere til å holde nærmiljøet rent på en miljøvennlig måte.

Anja Lønning Clausen

Daglig Leder, Haugaland Dyreklinikk

Hydro i Holmestrand er stolt over å bidra til et renere nærmiljø.

Morten Halleraker

Plant Manager Holmestrand, Hydro Aluminium Rolled Products AS

Referenser – K

Vi er stolte av å kunne bidra til å holde den flotte byen vår ren.

Eva Marcussen Kongelf

Daglig Leder, Kanda AS

Vi vil hjelpe å holde en ren og pen kommune.

Karl Johan Krogen

VD, Krogen Bil AS

Referenser – L

«Som Systemhusforhandler bygger vi boliger rundt konseptet «Friske hjem». Dette innebærer bla. å holde byggeplass og bolig ren og ryddig og bruk av flere miljøvennlige produkter. Dette synes vi i Levanger bygg AS bør gjenspeiles i miljøet og derfor er TIKSPAC en god sak å støtte.»

Jens Mømb

Daglig leder, Levanger bygg AS, Levanger

Vi er stolte av å kunne bidra til å holde naturen ren.

Ivar Aas

Daglig leder, Ledende Elektro AS

Vi vil gjerne hjelpe til å holde en ren og fin kommune.

Leif Kåre Loftsgård

Daglig leder, Lier Rørsenter

Referenser – M

«Meny Sarpsborg er Miljøsertifisert gjennom Miljøfyrtårnet. Vi tar miljøhensyn og det ønsker vi også å vise gjennom å støtte Tikspac. Den jobben Tikspac gjennomfører er svært viktig for nærmiljøet. Vi ønsker at alle hundeeiere bruker disse nedbrytbare miljøposene. Målet er at det blir enda mindre plast i vår natur!!!!»

Ole Jonny Andersen

Kjøpmann, Meny, Sarpsborg

«Vi ønsker å synliggjøre at det å ta vare på miljøet er alles ansvar, selv om vårt hovedvirke er ved og på sjøen, tar vi vare på miljøet til land, slik som de som har sitt virke på land bør ta vare på sjøen»

Svein Tore Nordhagen

Havnefogd, Mo i Rana Havn KF

«Malvik kommune støtter gode, nyskapende og miljøvennlige løsninger som gir et trivelig nærmiljø. Innbyggerne våre vil har mer TiksPac!»

Lars Slettom

Rådgiver miljø og folkehelse, Malvik kommune

Melbye Skandinavia ønsker å bidra til et renere nærmiljø. Vi ser det som veldig viktig å fokusere på miljø, og dermed også bidra til bruk av nedbrytbare miljøposer.

Else Marie Solum

Markedskoordinator, Melbye Skandinavia Norge AS

Grunnen til at vi støtter TiksPac er at vi også er en miljøbedrift og ser på den jobben som dere utfører som veldig viktig for nærmiljøet. En ekstra oppfordring til hundeeiere om å plukke opp etter hunden sin.

Grete Henriksen

Markedssjef, Miljøteknikk Terrateam AS

Referenser – N

«NordvestProfil AS er har som mål å ta del i arbeidet med eit reinare og trivelegare nærmiljø. TiksPac har eit system som både er miljøvenleg, og som gjer det enkelt for hundeeigarar å halde det reint rundt seg. Ta ein gratis pose, plukk opp, og kast den i næraste bosbøtte! Posane er biologisk nedbrytbare, og vinninga er difor optimal – både lokalt og globalt!»

Eilev Mo

Dagleg leiar, NordvestProfil AS, Ørsta

Referenser – P

Vi i Pure Fishing har stor fokus på CSR world wide. Et rent og triveleig miljø rundt våre mange fiskevann burde man kunne forvente, men er tydeligvis ingen selfølge. TiksPacs miljøstasjoner legger forholdene enklere til rette, for at vi alle kan hjelpe til for et bedre nærmiljø. Vi er glade for å ha støttet prosjektet gjennom flere år.

Charles Wolf Joner

Managing Director, Pure Fishing Norway AS

Referenser – R

Røyken og Omegn Dyreklinikk ønsker å holde nærmiljøet rent og ryddig. Derfor støtter vi opp om TiksPacs stasjoner.

Kristina Lundin

Veterinær og Daglig Leder, Royken og Omegn Dyreklinikk AS

ROAF støtter arbeidet med å tilby poser til hundeeiere som har glemt å ta med detta på tur. Vi synes dette er ett godt miljøtiltak som bidrar til et renere nærmiljø.

Hege Fosse-Eriksen

Avdelingsdirektør Information og førvaltning, Romerike Avfallsforedling

Referenser – S

Vi tar vårt samfunnsansvar på alvor og støtter med glede TiksPac som sparer miljøet for plast og bidrar til en rent nærmiljø.

Fredrik Lundestad

Prosjektadm., Stein Hamre Arkitektkontor, Rana

«Som en av Sveriges största producenter av förnybar energi har vi miljöfrågan ständigt i fokus. Att dessutom kunna bidra till att vara en positiv kraft i både stort som smått stämmer bra överens med våra värderingar.»
Jane Merethe Spjudvik

Spjudvik Rør AS

Vi vil hjelpe til å holde det ryddig i vårt lokale nærmiljø.

Tom Arild Heier

Daglig Leder, Sentrum Data AS

Vi har valgt å samarbeide med TiksPac fordi mange folk lufter hundene sine på anlegget vår. Vi så helt klart fordel med hundeposer. Og prikken over i en er at vi blir synlig på mange skilt over hele Ski kommune. Slike tiltak vil vi ha flere av.

Elisabeth Vaardal

Salgs- og markedsansvarlig, Sørmarka AS

Referenser – T

«Løsningen er enkel og likevel meget effektiv! Vi er en lokal bedrift som ønsker å kunne gi litt tilbake, hva er da bedre enn positive tiltak for vårt nærmiljø.»

Eirik J. Schalde

Daglig leder, Triohus AS

«Vi i Thermotech AS støtter ethvert tiltak som bidrar til et renere miljø og oppfordrer alle bedrifter til å gjøre det samme. Vi håper dette blir en nasjonal trend og at normale plastposer til dette formål snart er historie. Haugesund fortjener et rent og pent utemiljø, noe dette gode initiativet bidrar til!»

Svein Kvale

Daglig leder, Thermotech AS

Team Bygg AS som utbygger på Jæren, er opptatt medog holde nærmiljøet ryddig både på våre anlegg og ellers i by og turområder. TiksPac er en fin måte og hjelpe til med detta, ut over våre arbeidsplasser.

Morten Moene

Salg/Markedsansvarlig, Team Bygg AS

Referenser – V

Vi ønsker et samfunn med mindre plast. Dropp plastposen – Bruk handlenett!

Gunnar Knutsen

Daglig leder, VS Regnskap AS, Haugesund

Valnesfjords Helsesportssenter (VHSS) er en landsdekkende helseinstutisjon som leverer rehabilitering på spesialisthelsetjenestenivå. Vårt hovedvirkemiddel er tilpasset fysisk aktivitet – noe som skiller oss ut fra den mer tradisjonelle tenkning innen helsevesendet. Vi ønsker å fokusere på den enkeltes ressurser fremfor begrensninger. Målet er å fremme helse gjennom mestring av aktivitet og deltakelse på de arenaer som betyr noe for den enkelte. Dette krever kunnskap om menneskilg aktivitet og miljøets innvirkning på aktiviteten. Å jobbe med mennesker kan være krevende på mange måter, men denmestringsopplevelsen man får lov til å dele med den det gjelder kan på langt nærsammenlignes med det man kjenner når man har utført en oppgave på kontoret. Jeg ønsker at flere skal få mulighet til å bli kjent med VHSS og dermed kunne benytte seg av oss. VHSS er opptatt av kvalitet og miljø. For å få hjelpe oss med den faglige standarden benytter vi oss med krav gitt av den internasjonale organisasjonen CARF. Vi innehar også to ISO-sertifiseringar – systemer for Kvalitetsstyring og systemer for Miljøstyring. Som miljøfyrtårn falt det oss meget naturlig å samarbeide med TiksPac. Gjennom å være synlig på miljøstasjonenes skilt, kan vi kombinere å støtte opp om miljøsaken og samtidigt väre synlig i vårt nærmiljø.

Line M. Bergli

Fagkonsulent Marked, Valnesfjord Helsesportssenter

Takk for at du investerer i miljøet hos oss