Om TiksPac

TiksPac er et internasjonalt selskap med et konsept for rene offentlige rom som er markedsledende i Europa.

TiksPac ønsker å bidra til den typen engasjement som gjør at vi alle kan skape et renere miljø i et bærekraftig samfunn. Alle kan la seg engasjere og alle kan bidra.

En idé blir til virkelighet

Majoritetseier og grunnlegger av TiksPac AB, Stig-Arne Mårtensson, flyttet fra storbyen til det lille idylliske samfunnet Falkenberg i Sverige i 2001. På sine turer med hunden Smilla oppdaget han snart at mange ikke plukket opp etter hundene sine – et førsteinntrykk som ikke var spesielt positivt.

Stig-Arne ønsket å gjøre noe med problemet og fikk ideen til TiksPac-konseptet med både TiksPac-stasjoner og TiksPac-hundeposer. TiksPac-stasjonen er en dispenser med hundeposer, som er satt opp langs populære offentlige gangveier.

Konseptet er kostnadsfritt for lokale myndigheter, men det er deres ansvar å sørge for at det alltid finnes poser på alle TiksPac-stasjoner. Konseptet sponses av firmaer som til gjengjeld får vist frem sin logo. På den måten støtter de arbeidet med å skape et bedre lokalmiljø og viser samtidig samfunnsansvar.